E-health

Omdat wij cliënten ontvangen uit heel Nederland en de reis voor begeleiding of behandeling soms best pittig kan zijn, bieden we tevens online afspraken aan. Dit betekent dat we via beeldbellen trajecten aan kunnen bieden voor bijvoorbeeld psycho-educatie, lichtere zorgvragen of de intake- en adviesgesprekken bij diagnostiek.

 

Voorafgaand aan het traject kun je aangeven dat jij en/of je kind gebruik wil maken van onze e-health mogelijkheden. Wij plannen dan de afspraken als online-behandeling in en communiceren de benodigde gegevens om contact met elkaar te kunnen maken. Op het moment van de afspraak kan je via de verkregen gegevens via een beveiligde verbinding contact met je behandelaar opnemen en start de behandeling.

 

Er is een rustige ruimte nodig van waaruit je kind ongestoord de behandeling aan kan gaan. Verder heb je een goede internetverbinding nodig (bij voorkeur bekabeld), zodat er geen onnodig contactverlies kan ontstaan. Tijdens de behandeling is het handig als je tevens je e-mail in kan zien, zodat we eventuele formulieren of plaatjes toe kunnen sturen.Kinderen moeten begeleid kunnen worden door een ouder.

De beoordeling over de inzet van online behandeling wordt door ons zorgteam gedaan en indien we bezwaren zien (gedurende het traject of voorafgaand aan de eerste afspraak) dan nemen we hier contact over op.